divendres, 16 de juliol del 2010

Com podem millorar la nostra vida.... Coaching

Les persones volem viure millor i no em refereixo sols a tenir una millor economia, sinó a saber eliminar de les nostres vides tot allò que no ens permet ser feliç. Moltes vegades sabem que volem introduir canvis en la nostra vida, que volem aconseguir una nova feina, que no acabem d'estar bé amb el que ens envolta però no sabem com aconseguir aquest propòsit. A través del coaching ho podem aconseguir.
Sense que aquestes línies siguin ben bé un procés de coaching hi ha una sèrie de pautes que podem començar a introduir en el dia a dia per tal d'assolir els nostres propòsits.
Per tal de poder iniciar un procés de coaching el que si cal tenir clar és que la persona realment desitja aquest canvi. Això és el que dóna forces per continuar endavant. En cas contrari, el que caldria fer és esperar a què realment es vulgui fer aquest canvi. Cal que la persona estigui realment motivada
Els objectius que es volen aconseguir serà el segon punt a tenir clar. Les nostres aspiracions, les nostres fites.... No parlem de somnis sinó de realitats. Han de ser possibles i que realment es vulgui aconseguir.
Com a últim punt el pla d'acció, què farem per aconseguir la nostra fita. Aquest pla ha de ser realista i per tal de motivar a la persona ha d'anar assolint objectius a curt termini ja que així el procés és motivador i permet assaborir els assoliments.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada